PRAĆENJE I MONITORING

Speedy GONZALES pošiljke mogu preći hiljade kilometara sofisticiranom globalnom mrežom avio prevoza da bi stigle do svojih odredišta. Mreža avio prevoznika čini sve što može kako bi osigurala da se pošiljke uvek isporuče na vreme i u ispravnom stanju.

Pakovanje sadržaja u odgovarajuću ambalažu doprinosi kvalitetu prevoza kako bi pošiljke bile sigurne i netaknute tokom transporta.

Dokumena, Rezervni delovi, Trgovački uzorci, Proizvodi i Robe

Sugerišemo da sve vrste Dokumenata i Proizvoda pakujete u standardne veličine: Koverte i Kutije: Koverte i Kutije – BOXes.

Odredište

Prilikom praćenja pošiljke ponekad se dešava da se dobiju informacije o pošiljci koja ne ide na svoje odredište?
Iz operativnih razloga periodično se recikliraju brojeve za praćenje pošiljki – AWB. 

U nekim slučajevima to rezultuje da informacije u našem sistemu budu istovremeno za dve pošiljke koje putuju pod istim AWB brojem.  Iako ove informacije mogu biti zbunjujuće, vaša pošiljka biće fizički usmerena na ispravno odredište.

Praćenje Pošiljki

Pratili smo pošiljku i obavešteni smo da je potrebno kontaktirati avio prevoznika. Zašto ?

To se obično događa ako informacije koje imamo nisu dovoljne za praćenje ili uručenje pošiljke. Adresa je možda netačna i tražićemo pojašnjenja ili će biti potrebne dodatne informacije. Stvar se može rešiti vrlo brzo kontaktiranjem Službe za korisnike na Viber & WhatsApp: +381 652 652 381

Ažuriarni Carinski status

Naša pošiljka pokazuje “Ažurirani Carinski Status”, iako je pošiljka tek napustila zemlju. Što to znači?

Ovaj status pokazuje napomenu prilikom obrade i dobijanja odobrenja od strane zemlje odredišta. Kliknite na Dodatne pojedinosti (+) da biste otvorili i videli dodatne informacije koje su na raspolaganju. Ova kontrolna tačka omogućuje vam da vidite vrlo rano ako postoje dodatne informacije koje se zahtevaju za potrebe carinjenja.

AWB broj za praćenje

Ako nemate AWB broj za praćenje, da li je moguće pratiti pošiljku?

Da, pod određenim uslovima. Savetujemo da uvek zabeležite AWB broj za praćenje. Ako imate AWB broj od strane Pošiljaoca, možete koristiti našu internet uslugu praćenja referentnih brojeva na linku koji dobijete na email.

S uvažavanjem, Vaš

Speedy GONZALES