Speedy GONZALES

Zvučno ime koje se pamti lako

Zapravo, to je nova usluga za slanja pošiljki po modelu: Iz Srbije u sve zemlje sveta po fiksnim cenama.

Praktično,
prvi put i na novi način omogućili smo jednostavno slanje pošiljki za sva Fizička lica i Dijasporu, Pravna lica i Preduzetnike.

Zaista, gledano iz Srbije, svet nikada nije bio bliži. 

Nakon neophodne registracije, veoma je bitno da naglasimo da su tačnost podataka o Primaocu i Pošiljaocu, kao što su: naziv firme, ime i prezime, adresa, telefon i email, izuzetno važni za nesmetano uručenje pošiljke u inostranstvu bez dodatnih troškova.

Sugerišemo da se posebno obrati pažnja na tačnost unetih podataka.

Misija i Ciljevi

Naši ciljevi su da jednim potezom uslišimo potrebe dijaspore, pojedinaca i preduzetnka, malih, mini i mikro preduzeća, agencija, udruženja građana, i sl. i ponudimo jedinstveno rešenje da uz jednostavan online Portal i informacionu tehnologiju, iskoristimo savremenu globalnu mrežu avio saobadaja, u svemu prema IATA međunarodnim standardima.

Naša misija je da, razumejući potrebe i očekivanja dijaspore, fizičkih lica i male privrede, pojednostavimo usluge međunarodnog transporta, i da pri tome ponudu svedemo na standardne pakete i fiksne cene za sve destinacije u svetu.

Kvalitet usluga pružamo sa ličnom dozom posvećenosti, sa dodatnom idejom da informišemo i edukujemo, a sa osvrtom na unapređenje i lakoću poslovanja u izvoznim poslovima.

Napokon, cilj nam je da sve ideje za izvoz roba i usluga učinimo mogućim.
Sledite naš novo moto:
Svet je na dohvat ruke !

Informaciona rešenja i politika kvaliteta

Koristeći savremena informaciona rešnja, sveli smo upotrebu štampanih dokumenata na minimalni nivo, a sve u cilju brige i doprinosa u rastućim trendovim zaštite životne sredine, a sa posebnim osvrtom i ciljem održivog razvoja male privrede u Republici Srbiji i pospešenja izvoznih poslova.

Naši svi budući ciljevi u svemu se oslanjaju na efikasan pristup upravljanju sistemom menadžmenta kvalitetom, a koji se izražava u ISO standardu: ISO 9001:2015

Zaštita poverljivih informacija u svemu je uređena Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti

Podrška, pitanja i odgovori

Kako svaka nova usluga iziskuje pravilno razumevanje i prvobitno podešavanje, za bilo koju vrstu podrške možete pregledati ponuđene odgovore na FAQ stranicama. Ukoliko taj nivo razumevanja nije dovoljan, uvek nas možete kontaktirati sa vašim preciznim pitanjima.

Ukoliko imate pitanja ili probleme u razumevanju procesa naručivanja usluge međunarodnog slanja pošiljki, slobodno nas možete kontaktirati na email: [email protected] ili putem SMS chata na jedinstven Viber ili WhatsApp broj: +381 652 652 381.

Naš tim za podršku u najkraćem vremenskom roku pružiće potrebne odgovre.

Poslovni podaci

Net Logist doo
Sales Office – Kablarska 3, 11040 Beograd, Srbija

PIB:       106616720
MB:        20645385
ŠD:         4791
Tel:        +381 652 652 381
E-mail:  [email protected]
Web:      www.gonzales.rs

S uvažavanjem, Vaš

Speedy GONZALES