IZJAVA O KONVERZIJI

Privredno društvo Net Logist doo, MB 20645385, PIB 106616720, izjavljuje:

Član 1.

Sva elektronska plaćanja preko portala Speedy GONZALES, za sve korisnike iz Srbije, za Fizička i Pravna lica, vrše se posredstvom Procesora plaćanja, u valuti RSD u dinarima. 

Sve cene i novčani iznos za koji se zadužuje platna kartica Registrovanog korisnika iz Srbije, iskazan je valuti RSD, prema prodajnom kursu Narodne Banke Srbije, sveden na zaokruženu vrednost celog broja, kao jedinstena cena troškova Usluge.

Član 2.

Sva elektronska plaćanja preko portala Speedy GONZALES, za sve korisnike izvan Republike Srbije, za Fizička lica iz Dijaspore, vrše se posredstvom Institucije elektronskog plaćanja: PayPal, u valuti EUR, i to u ime i za račun privrednog društva Net Logist doo, a na poslovni račun PayPal-a

Sve cene i novčani iznos za koji se zadužuje platna kartica Registrovanog korisnika izvan Republike Srbije, Fizička lica iz Dijaspore, iskazan je u valuti EUR, i sveden je na zaokruženu vrednost celog broja, uvećan za troškove konvezija od strane PayPal-a, prikazane u  celosti u zadnjem koraku Check Out kao jedinstena cena troškova Usluge.

Definicije:

’Registrovani korisnik’ – misli se na lica koja imaju registrovan i validiran nalog na Portalu Speedy GONZALES

’Usluge’ – misli se na poslove posredovanja u Uslugama isporuke dokumenata i paketa u međunarodnom transportu, pod trgovačkim nazivom: Speedy GONZALES.