IZJAVA O KONVERZIJI

Privredno društvo Net Logist doo, MB 20645385, PIB 106616720, izjavljuje:

Član 1.

Sva elektronska plaćanja platnim karticama preko portala Speedy GONZALES, za sve korisnike iz Srbije, (za Fizička i Pravna lica,) vrši se posredstvom Procesora plaćanja, u valuti RSD u dinarima. 

Sve cene usluga, prikazane kao brojna vrednost novčanog iznosa za koji se zadužuje platna kartica Registrovanog korisnika iz Srbije, iskazane su u valuti Dinar – RSD. 

Sva plaćanja vrše se u lokalnoj valuti Republike Srbije – Dinar (RSD). 

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Član 2.

Sva elektronska plaćanja preko portala Speedy GONZALES, za sve korisnike izvan Republike Srbije, (za Fizička lica iz Dijaspore), vrše se platnim karticama posredstvom Procesora plaćanja, kao i posredstvom Institucije elektronskog plaćanja: PayPal, u valuti EUR, i to u ime i za račun privrednog društva Net Logist doo, a na poslovni račun PayPal-a

Definicije:

’Registrovani korisnik’ – misli se na lica koja imaju registrovan i validiran nalog na portalu Speedy GONZALES

’Usluge’ – misli se na poslove posredovanja u Uslugama isporuke dokumenata i paketa u međunarodnom transportu, pod trgovačkim nazivom: Speedy GONZALES.

 

S uvažavanjem, Vaš

Speedy GONZALES