NARUČIVANJE ISPORUKE PUTEM INTERNETA

Paketi mogu preći hiljade kilometara sofisticiranom globalnom mrežom DHL-a da bi stigli do svojih odredišta. DHL mreža čini sve što može kako bi osigurala da se paketi uvek isporuče na vreme, u odličnom i ispravnom stanju.

Pakovanje sadržaja sa brižnom pažnjom u odgovarajuće kutije pomaže da pošiljke budu sigurne i netaknute tokom transporta.

Dokumena, Rezervni delovi, Trgovački uzorci, Proizvodi i Robe

Sugerišemo da sve vrste Dokumenata i Proizvoda pakujete u standardne veličine: Koverte i Kutije: Koverte i Kutije – BOXes.

Težina i Dimenzije

Može li se proceniti veličina i težina paketa?

Tačnost je važna, pa ako morate proceniti, pokušajte biti što precizniji.

  • DHL ponovo meri težinu i dimenzije za sve pošiljke čim stignu u servisni centar. 
  • Ako su procenjene težine i dimenzija netačne, to može rezultovati dodatnim troškovima.

Pakovanje

Da li se može koristiti vlastita ambalaža prilikom pakovanja i slanja paketa putem DHL-a?

Da. Sadržaj zapakujete u odgovarajuće kutije i čvrst materijal sa brižnom pažnjom, jet to pomaže da pošiljke budu sigurne i netaknute u toku transporta.

Štampanje Adresne Nalepnice i Dokumenata

Molimo da naloge za Preuzimanje i Slanje pošiljki kreirate samo putem našeg obrasca. Vi kao Pošiljalac morate ispuniti i predati putem interneta sve podatke kako biste bili spremni da odštampate Adresnicu, Etikete i Dokumente za preuzimanje i otpremu.

· DHL kuriru trebaju Adresne nalepnice, tovarni listovi i druga dokumenta za preuzimanje i slanje paketa na potrebnu destinaciju.

· Kuriri DHL-a ne donose prethodno odštampanu dokumentaciju niti nose štampače sa sobom u svojim vozilima. ( sva dokumenta moraju biti odštampana na mestu preuzimanja )