NARUČIVANJE POŠILJKE

Speedy GONZALES pošiljke mogu preći hiljade kilometara sofisticiranom globalnom mrežom avio prevoza da bi stigle do svojih odredišta. Mreža avio prevoznika čini sve što može kako bi osigurala da se pošiljke uvek isporuče na vreme i u ispravnom stanju.

Pakovanje sadržaja u odgovarajuću ambalažu doprinosi kvalitetu prevoza kako bi pošiljke bile sigurne i netaknute tokom transporta.

Dokumena, Rezervni delovi, Trgovački uzorci, Proizvodi i Robe

Sugerišemo da sve vrste Dokumenata i Proizvoda pakujete u standardne veličine: Koverte i Kutije: Koverte i Kutije – BOXes.

Težina i Dimenzije

Može li se proceniti veličina i težina paketa?

Tačnost je važna i od toga zavisi cena prevoza. Morate tačno izmeriti sve pošiljke, težinu u kg i dimenzije u cm.

  • Speedy GONZALES vrši ponovno merenje težine i dimenzije za sve pošiljke,. 
  • Ako su dostavljeni podaci za težinu i dimenzije netačni, to rezultuje dodatnim troškovima pre slanja.

Pakovanje

Korišćenje vlastite ambalaže prilikom pakovanja pošiljke

Sadržaj zapakujete u odgovarajuće kutije i čvrst materijal sa brižnom pažnjom, jet to pomaže da pošiljke budu sigurne i netaknute u toku transporta.

Štampanje adresnice i AWB

Potrebno je da naloge za Preuzimanje i Slanje pošiljki kreirate na portalu Speedy GONZALES. Pošiljalac morate popuniti sve podatke kako bi sistem mogao da kreira Adresnice, i Dokumente za preuzimanje i otpremu, kao i AWB. brioj.

Prilikom preuzimanja pošiljke, kurir ne može da se zadržava, ( sva potrebna dokumenta trebaju biti spremna za preuzimanje).

Kurir ne nosi prethodno odštampanu dokumentaciju niti nosi štampač sa sobom u svojem vozilu ( sva dokumenta moraju biti spremna na mestu preuzimanja )

S uvažavanjem, Vaš

Speedy GONZALES